Makedonija na Sajmu turizma u Beogradu

Izvor: Studio B, 17.Feb.2015, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija na Sajmu turizma u Beogradu

Republika Makedonija predstaviće svoje turističke potencijale i kapacitete na predstojećem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji će biti održan od 19. do 22. februara, saopštila je Agencija za promociju turizma Makedonije.

Tim povodom na Beogradskom sajmu će 20. februara biti održana konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljena tradicija, kultura, lepote Makedonije te makedonsko vino.

Novinarima će se obratiti ambasador Makedonije u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Vera Jovanovska, direktor Agencija za promociju i podršku turizma Makedonije Kristijan Džambazovski i gradonačelnik Ohrida Nikola Bakračeski.

Medijator će biti ambasador kulture Republike Makedonije u Srbiji Zafir Hadzimanov. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Foča i Plužine zajedno na Sajmu turizma u Beogradu

Izvor: Capital.ba, 18.Feb.2015, 13:52

FOČA, Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji počinje sutra, opština Foča će svoje turističke potencijale predstaviti zajedno sa crnogorskom opštinom Plužine. Kao zajednički resurs, dvije opštine će predstaviti rafting rijekom Tarom, a Turistička organizacija opštine Foča poseban...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.