Macura: Hitna pomoć intervenisala 112 puta

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macura: Hitna pomoć intervenisala 112 puta

Hitna pomoć intervenisala tokom noći u Beogradu 112 puta, od čega devet puta na javnom mestu

BEOGRAD - Ekipe Hitne pomoći intervenisale su tokom noći u Beogradu 112 puta, od čega devet puta na javnom mestu, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 19 sati kod Sajma, preko puta Bigza, muškarac star oko 50 godina zadobio je više ortopedskih povreda i najverovatnije prelom rebara, zbog čega je prebačen u Urgentni centar.

U Železniku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saobraćajnoj nezgodi koja se desila oko 21 u ulici Milana Nićiforovića sa puta je sleteo vozač star oko 50 godina i tom prilikom je zadobio razderotine na glavi, kazala je Macura.

Ona je podsetila i na nesreću koja se desila na Novom Beogradu, u Ulici Aleksinačkih rudara, kada je muškarac star oko 45 godina skočio sa devetog sprata.

Prema rečima Macure, Hitna pomoć je tokom noći primila uobičajen broj poziva za vremenske prilike i dodala da su se najviše javljali astmatičari i srčani i psihijatrijski bolesnici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.