MUZIKA NA FILMU Festival Paralelne vizije od 13. septembra u Domu omladine

Izvor: Blic, 06.Sep.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUZIKA NA FILMU Festival "Paralelne vizije" od 13. septembra u Domu omladine

Festival muzičkog filma "Paralelne vizije" biće održan od 13. do 17. septembra, u Domu omladine, a ljubitelje muzike i filmova očekuju ostvarenja raznih žanrova, od biografija čuvenih muzičara, preko filmova koji se bave različitim društvenim i političkim problemima, do mjuzikla.

Festival će 13. septembra u 21 sat biti otvoren projekcijom ostvarenja "Supersonic", dokumentarca o britanskom bendu "Oasis", dok će dan kasnije od 18 sati publika u holu Doma omladine moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da prati tribinu o uticaju brit-popa, da bi sat kasnije mogla da pogleda i dokumentarac "Pulp - Film o životu, smrti i supermarketima", dok je termin od 21 sat rezervisan za horor "Zelena soba".

U petak od u 19 sati na programu je dokumentarni film "Shot!" o čuvenom fotografu Miku Roku, a u 21 sat biće prikazan igrani biografski film o brazilskoj zvezdi Elis.

Prvog dana vikenda posetioce od 19 sati očekuje dokumetarac "Danny Says" o menadžeru "Ramonsa", dok će u 21 sat biti prikazan igrani film "Beautiful Devils", ostvarenje rađeno po Šekspirovom "Otelu".

Poslednjeg dana festivala, u nedelju 17. septembra, od 19 sati biće prikazan "Artic Superstar", dokumentarac o dečaku reperu na Arktiku, a nakon toga, od 21 sat, biografski film o Četu Bejkeru "Born to be Blue" sa Itanom Hokom u ulozi briljantnog džezera.

Ulaznice za filmske projekcije u Velikoj sali Doma omladine su 250 dinara i već su u prodaji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.