Izvor: DANuBeogradu.rs, 18.Jan.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSUB: Izložba „Na putu oko sveta. Umetnost iz Nemačke“

Izložba „Na putu oko sveta. Umetnost iz Nemačke“ biće otvorena u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu od 24. januara do 25. marta. Biće predstavljena umetnička dela iz kolekcije Instituta za međunarodne odnose u kulturi (ifa) od 1949. do danas. Na izložbi se mogu pratiti različiti fenomeni koji su nastajali u nemačkoj umetnosti druge polovine 20. … The post MSUB: Izložba „Na putu oko sveta. Umetnost iz Nemačke“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Savremena umetnost Nemačke u MSUB-u

Izvor: Danas, 18.Jan.2019

Muzej savremene umetnosti u Beogradu (MSUB) najavio je u naredna dva meseca veliku putujuću izložbu savremene nemačke umetnosti koja obuhvata radove nastale od druge polovine 20. veka do danas. Članak Savremena umetnost Nemačke u MSUB-u se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.