MS radionica u Info-rumu Kancelarije za mlade

Izvor: Studio B, 14.Maj.2013, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MS radionica" u Info-rumu Kancelarije za mlade

Kancelarija za mlade grada Beograda i Udruženje „Bulevar umetnosti" pokrenuli su novi zajednički projekat - besplatnu „MS radionicu", prvu radionicu tog tipa u zemlji i regionu.

Svrha ovog projekta je upoznavanje kreativnih mladih ljudi sa pojmom „MS" kroz niz predavanja, zadataka i praktičnih vežbi. Tokom šest nedelja trajanja radionice biće obrađeni pristupi različitim temama, stilske figure, istorija hip-hop kulture, odnos sa publikom, flow, freestyle, dikcija i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kreativnost. Uz pomoć afirmisanih izvođača sa domaće hip-hop scene potrudiće se da program učine zanimljivim i kreativnim.

Za učešće na radionici mogu se prijaviti svi zainteresovani koji imaju od 18 do 26 godina, a uputstvo za prijavu, detaljan plan rada i biografije predavača nalaze se na sajtu www.kancelarijazamlade.rs. Rok za prijavu je 19. maj u 16 časova, a prva radionica se održava već 26. maja. Obuhvatiće ukupno 25 polaznika, od kojih će 5 najuspešnijih dobiti i besplatno snimanje pesme i spota.

Kancelarija za mlade već dve godine uspešno sarađuje sa Udruženjem „Bulevar Umetnosti" na različitim projektima namenjenim mladim ljudima, a više informacija o tom udruženju potražite na sajtu www.bulevarumetnosti.rs .

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.