Izvor: S media, 19.Maj.2013, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ PUCAO DEVOJCI U GLAVU U BEOGRADU: Na rukama je izneo na ulicu i tražio pomoć

Devojka M. V. (21) povređena je u glavu u pucnjavi koja se dogodila na uglu Ustaničke ulice i Bulevara Kralja Aleksandra u Beogradu oko jedan čas posle ponoći.

Policija je privela A.Đ. kod koga je pronađen pištolj, i odredila mu 48-očasovno zadržavanje.

Mladić je ranjenu devojku izneo na ulicu, zaustavio vozilo saobraćajne policije i zatražio pomoć. RTS takođe nezvanično saznaje da je A.Đ. policiji priznao da je upucao devojku, ali i da je često >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << menjao iskaze.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, devojka je upucana u slepoočnicu i u teškom je stanju, sa ranom opasnom po život. Povređena je noćas prebačena u Urgentni centar.

Devojka ima ulaznu ranu iznad desnog oka i izlaznu sa leve strane glave, reanimirana je i njeno stanje je i dalje teško, rekla je Macura.

(RTS/Beta)

Foto: Guliver/Thinkstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONJARNIK: Priveden mladić (26) koji je upucao devojku (20) u glavu!

Izvor: Kurir, 19.Maj.2013

Pucnjava se dogodila u autoškoli "Breza", lekari se na Urgentnom centru bore za njen život..BEOGRAD- Policija je privela A.Đ. (26) kome je, posle saslušanja, određena mera zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj ubistva, rečeno u MUP-u povodom sinoćnjeg ranjavanja...

Nastavak na Kurir...

MLADIĆ PUCAO DEVOJCI U GLAVU U BEOGRADU: Na rukama je izneo na ulicu i tražio pomoć

Izvor: medio.rs, 19.Maj.2013

Nezvanično, mladić policiji priznao da je upucao devojku, ali je često menjao iskaze. Lekari se na Urgentnom centru bore za njen život.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.