MIRNO JUTRO Bez saobraćajnih gužvi, manje vozila nego inače

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRNO JUTRO Bez saobraćajnih gužvi, manje vozila nego inače

U Beogradu ovog jutra nema saobraćajnih gužvi i zadržavanja, javlja dežurni dispečer „Žutog taksija“.

-Saobraćaj se odvija normalno, čak je primetan manji broj učesnika u saobraćaju, zbog sezone godišnjih odmora. Ima dosta vozila na Brankovom mostu i Gazeli, ali sve teče nesmetano, dosta bolje nego što smo navikli u jutarnjem špicu – kaže dispečer.

Ono što su taksisti primetili jeste kolona tramvaja u Ulici Jurija Gagarina. Iz GSP-a nam kažu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je taj problem rešen pre desetak minuta.

-U Ulici Jurija Gagarina došlo je do kvara tramvaja, međutim, taj kvar je otklonjen i više nema kolone, saobraćaj se odvija normalno. Inače, danas radimo normalnim intezitetom, 985 vozila GSP-a je na ulicama grada, na usluzi Beograđanima – kažu iz GSP-a.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠENI RADOVI: Vozila na linijama 82, 88, 610, 611, 705 i 706 ekspres na redovnim trasama

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015, 07:40

BEOGRAD - Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 82, 88, 610, 611, 705 i 706 ekspres od jutros ponovo saobraćaju redovnom trasom, pošto su završeni radovi u Ulici Stevana Markovića, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd...Na beogradskim ulicama saobraća...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.