MALI O FENOLU U OBDANIŠTU: Rezultati analize u sredu, neko će odgovarati zbog propusta

Izvor: Kurir, 05.Sep.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI O FENOLU U OBDANIŠTU: Rezultati analize u sredu, neko će odgovarati zbog propusta

Gradonačelnik Beograda je rekao da u trenutku primopredaje vrtića, nije bilo nikakvih problema, ali da ne želi ništa da prejudicira pre nego što budu gotove analize, koje će pokazati da li je reč o otrovnoj materiji u betonu, laminatu, igračkama ili nameštaju

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da do srede očekuje rezultate analiza koje bi trebalo da pokažu da li je u izgradnji vrtića "Dragan Laković" na Novom Beogradu korišćen otrovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << fenol i da će odgovorni, ako se pokaže da je bilo propusta, odgovarati.

On je, novinarima posle posete Ikarbusove fabrike, rekao da "u trenutku primopredaje vrtića", odnosno u vreme kada je vrtić otvoren, nije bilo nikakvih problema, ali da ne želi ništa da prejudicira pre nego što budu gotove analize, koje će pokazati da li je reč o otrovnoj materiji u betonu, laminatu, igračkama ili nameštaju.

"Kada analize stigu, u sredu će biti konferencija za novinare, pogledaćemo rezultate, pa ću vam reći šta ćemo dalje. Ako analiza pokaže da je nešto pogrešno urađeno, neko će odgovarati. Ne može u nedogled to da traje, a da niko nije kriv. Ja to neću da prihvatim", rekao je Mali.

Podsećajući da je juče dao nalog da se mališani izmeste iz vrtića, Mali je rekao da je neprihvatljivo da izvođači radova, dobavljači materijala ili nadzorni organi ne odrade svoj posao kako treba.

"Ako grad može sve svoje obaveze na vreme, najmanje što očekujemo je da druga strana učini sve da nam zgrade, a posebno vrtiće, da u ispravnom stanju. Svako ko je odgovoran, biće procesuiran", poručio je gradonačelnik.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali o "slučaju fenol": Rezultati u sredu, neko će odgovarati

Izvor: Studio B, 05.Sep.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali do srede očekuje rezultate analiza koje bi trebalo da pokažu da li je u izgradnji vrtića "Dragan Laković" na Novom Beogradu korišćen otrovni fenol i da će odgovorni, ako se pokaže da je bilo propusta, odgovarati...On je, novinarima posle posete Ikarbusove...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.