MALI: Beograd za novogodišnje praznike zaradio 95 miliona evra

Izvor: Kurir, 17.Mar.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI: Beograd za novogodišnje praznike zaradio 95 miliona evra

BEOGRAD - Beograd je za novogodišnje praznike zaradio više od 95 miliona evra, 20 odsto više u odnosu na prethodnu godinu, rekao je gradonačelnik Siniša Mali i dodao da je grad u novogodišnji program uložio samo 27,1 miliona dinara.

"Rezultati koje smo ostvarili nikada nisu bili veći. Grad je zaradio više od 95 miliona evra, uložili smo 27,1 milion dinara u organizaciju dočeka Nove godine i sve prateće aktivnosti", rekao je Mali novinarima nakon što je sa ministrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zlatiborom Lončarom obilšao KBC "Zvezdara".

Prema njegovim rečima, rezultat pokazuje da je Srbija na dobrom putu da promoviše grad kao centar turizma, i tome će doprineti i direktni letovi do Njujorka.

"Kada letovi krenu u junu, pomoći će u tome da veći broj turista iz Severne Amerike dodje u Beograd", rekao je Mali i dodao da je to razlog zašto će se u drugoj polovini godine raditi na promociji Beograda, Srbije i celog regiona.

"Nastavićemo od Beograda da pravimo centar novogodišnjih praznika regiona, jer kada na 27,1 milion dinara zaradimo 95 miliona evra, to je sjajna investicija i znak da smo na dobrom putu", rekao je Mali i podsetio da turisti koji dodju u Beograd odu i u Novi Sad i na Frušku goru i Kopaonik.

Autor: Agencija BETA,Foto: Beoinfo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mali: Beograd će biti regionalni centar novogodišnjih praznika

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2016

Beograd je za novogodišnje praznike zaradio više od 95 miliona evra, 20 odsto više u odnosu na prethodnu godinu, rekao je gradonačelnik Siniša Mali i dodao da je grad u novogodišnji program uložio samo 27,1 miliona dinara..."Rezultati koje smo ostvarili nikada nisu bili veći. Grad je zaradio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.