Luksuzni brod Antonio Beluči spreman za porinuće

Izvor: Studio B, 04.Avg.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksuzni brod "Antonio Beluči" spreman za porinuće

Ceremoniji krštenja broda, prisustvovao je ambasador Holandije u Srbiji, a tradicionalno razbijanje šampanjca obavila je njegova supruga.

Na Beogradskom pristaništu sve je spremno za još jedno porinuće luksuznog broda. Sto deset metara dugačak putnički brod Antonio Beluči, koji je izgrađen u našem brodogradilištu, već sledeće godine ploviće evropskim rekama.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

U Holandiju na doradu

Izvor: Danas, 05.Avg.2011, 01:18

Putnički brod za rečnu plovidbu Antonio Beluči, čiji su početni radovi završeni u Srbiji, biće porinut danas na beogradskom brodogradilištu da bi krenuo za Holandiju na doradu, saopštila je danas kompanija Vahali servis end marin, koja ga je gradila. Putnički brod je naručen od holandsko-švajcarske...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.