Izvor: Politika, 26.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi isekli kablove

Više od četiri hiljade Novobeograđana koji stanuju u blokovima 29 i 23 ostalo je juče bez telefonskog signala. Kako "Politika" saznaje razlog iznenadnog prekida telefonskog saobraćaja je krađa kablova iz telefonskog okna u ovom delu grada, koja se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka. Kako kažu u "Telekomu", počinioci su, za sada, nepoznati, a potpuno otklanjanje kvara očekuje se tek krajem nedelje.

– Ovo je ko zna koji put događa. Princip je uvek isti, pajserima obiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << vrata okna i iseku dva, tri metra kabla. Upoznati smo da ovo rade da bi kasnije prodavali bakar "na kilo" po beogradskim pijacama – rekao je Vojislav Stojiljković, šef službe za korisnički servis u "Telekomu". Prema njegovim rečima, sve raspoložive službe neprekidno su na terenu. Međutim, do juče kasno posle podne, u ovom preduzeću još nisu imali podatak koliko je tačno korisnika ostalo bez telefona.

I. Ć.

[objavljeno: 26.12.2006.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.