Lomljenje božićne česnice sutra kod Terazijske česme

Izvor: Studio B, 06.Jan.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lomljenje božićne česnice sutra kod Terazijske česme

Unija pekara Srbije i ove godine, po 23. put, organizuje lomljenje božićne česnice sutra u 12 časova kod Terazijske česme.

Po rečima Zorana Pralice, predsednika Unije pekara Srbije, česnicu, tešku 50 kilograma, napravili su pekari u pekari „Trimčević". U njoj će biti tri zlatna dukata koja je donirala Pekarska industrija „Braća Stanković" iz Grocke. Na manifestaciji će se deliti peciva i drugi pekarski proizvodi.

Manifestacija se održava u duhu tradicije pravoslavnih vernika i u slavu hrišćanskog praznika - Božića.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Česnica na Terazijama

Izvor: Blic, 06.Jan.2014

Unija pekara Srbije organizovaće i ove godine, 23. put, lomljenje božićne česnice sutra u podne kod Terazijske česme...Predsednik Unije pekara Srbije Zoran Pralica rekao je da su česnicu, tešku 50 kilograma, napravili pekari u pekari "Trimčević"...U njoj će biti tri zlatna dukata koja je donirala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.