Linije 89,  95 i 82 izmenile trasu

Izvor: Studio B, 03.Okt.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Linije 89, 95 i 82 izmenile trasu

Zbog radova u Gandijevoj ulici autobuske linije 89 , 95 i 82 izmenile su trasu.

Tokom izvođenja radova u Gandijevoj ulici, primenjena je posebna organizacija saobraćaja u toj ulici, na delu od Ulice Jurija Gagarina do južnog dela interne saobraćajnice.

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 89 i 95 u smeru ka Bloku 61 će na delu od raskrsnice Gandijeve i Jurija Gagarina do raskrsnice Nehruove i severne interne saobraćajnice saobraćati Ulicom Jurija Gagarina i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Nehruovom. U smeru ka centru grada neće menjati smer.

Vozila sa linije 82 će u smeru ka Zemunu, od raskrsnice ulica Jurija Gagarina i Nehruove do raskrsnice Gandijeve i Vojvođanske saobraćati Nehruovom i Vojvođanskom ulicom. U smeru ka Bloku 44 saobraćaće redovnom trasom.

Vozila na izmenjenom delu trase neće koristiti postojeća stajališta javnog prevoza.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Zbog radova linije 89 i 95 i 82 menjaju trasu

Izvor: Kurir, 04.Okt.2012, 13:22

Vozila javnog gradskog prevoza sa linija 89 i 95 u smeru ka Bloku 61 će na delu od raskrsnice Gandijeve i Jurija Gagarina do raskrsnice Nehruove i severne interne saobraćajnice saobraćati Ulicom Jurija Gagarina i Nehruovom..BEOGRAD - Tokom izvođenja radova u Gandijevoj ulici od danas je primenjena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.