Leto na Gardošu od 12. jula

Izvor: Glas javnosti, 11.Jul.2010, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Leto na Gardošu" od 12. jula

BEOGRAD - Jubilarna, 10. manifestacija "Leto na Gardošu" počinje u ponedeljak, 12. jula, a trajaće tradicionalno do 1. septembra, najavio je organizator opština Zemun. Ovogodišnju manifestaciju otvoriće predstava za decu "Deca ne izlaze iz mode" Pozorišta Kragujevac, koja počinje u 20.30 časova, a zatvoriće 1. septembra, u 21 čas, premijerno izvođenje komada "Nedosanjani san" trupe "Balkan novi pokret".

Raznovrstan program, kao i svake godine, obuhvata koncerte, drame, kabare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dečje predstave i komedije. U slučaju kiše, program će umesto na Gardošu biti priređen u sali Doma vazduhoplovstva u Zemunu. Ulaznice se prodaju na blagajni Bilet servisa i na Gardošu, sat pred početak programa, po ceni od 300, 400 i 500 dinara. Za sve dečje predstave ulaznicu plaća pratilac po ceni od 100 dinara.

Program "Leta na Gardošu" zainteresovani mogu pogledati na sajtu gradske opštine Zemun - www.zemun.rs.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.