Letnje održavanje i uređenje parkinga i garaža

Izvor: Studio B, 24.Avg.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnje održavanje i uređenje parkinga i garaža

U okviru redovnog letnjeg održavanja i uređenja javnih parking prostora, trenutno se izvode radovi na parkiralištu „Dr Aleksandar Kostić" i u garažama „Masarikova" i „Obilićev venac".

Na parkiralištu „Dr Aleksandar Kostić" zbog uvođenja sistema automatske naplate otežan je ulazak i izlazak vozila, ali je parking u potpunosti ostao u funkciji.

U toku su i radovi na revitalizaciji i ojačavanju podloge 11. i 12. nivoa garaže „Obilićev venac", >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << što ne utiče na parkiranje jer se radi o najvišim nivoima garaže.

Najobimniji radovi na revitalizaciji i ojačavanju podloge izvode se u garaži „Masarikova", koja radi smanjenim kapacitetom, ali je i ona u funkciji i dostupna je za parkiranje. Ipak, kao alternativno rešenje za parkiranje moguće je koristiti ostale objekte „Parking servisa" koji se nalaze u blizini, kao što je parking „Slavija" i garaža „Zeleni venac".

U garaži „Pionirski park" trenutno se radi na sanaciji zidova od vlage, a radovi ne utiču na broj mesta dostupnih za parkiranje.

Po završetku svih ovih radova, predviđena je sanacija čelične konstrucije garaže „Zeleni venac", koja će i tokom radova ostati u upotrebi, a o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Ovim putem „Parking servis" zahvaljuje korisnicima svojih usluga, kao i svim učesnicima u saobraćaju na razumevanju i strpljenju tokom izvođenja radova u pomenutim garažama.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.