Leks specijalis o Beogradu na vodi obrazložiće Vučić

Izvor: Blic, 14.Mar.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leks specijalis o "Beogradu na vodi" obrazložiće Vučić

Leks specijalis o "Beogradu na vodi" biće razmatran u Skupštini Srbije po redovnoj proceduri, a obrazlagaće ga premijer Aleksandar Vučić.

On je na otvorenoj sednici Vlade Srbije rekao da se ništa ne krije kada je reč o tom projektu, odnosno zakonu.

''Izbegli smo hitni postupak jer mi ništa ne krijemo. Mi želimo dobro ovoj zemlji, želimo unapređenje i rast građevinske industrije'', rekao je Vučić.

Vučić je poručio da će on zastupati Vladu Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u parlamentu istakavši da se nikada nije plašio istine niti razmene argumenata.

''Mislim da je to jedan od najvažnijih projekata za budućnost Srbije, ne samo za Beograd, za pomeranje sa mrtve tačke naše građevinske industrije i kompletnog industrijskog sektora'', istakao je Vučić.

On je poručio da će zbog toga zakon braniti svim srcem, svom snagom i voljom.

Premijer je pozvao ministre da budu u pripravnosti jer će pre sledećeg četvrtka biti održane još najmanje dve sednice vlade.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Leks specijalis o Beogradu na vodi u Skupštini Srbije

Izvor: Studio B, 15.Mar.2015, 11:17

Leks specijalis o Beogradu na vodi biće razmatran u Skupštini Srbije po redovnoj proceduri, a obrazlagaće ga premijer Aleksandar Vučić...Vučić je na otvorenoj sednici Vlade Srbije rekao da se ništa ne krije u vezi s tim projektom, odnosno zakonom...''Izbegli smo hitni postupak jer mi ništa ne...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.