Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Maj.2021, 10:09

Legendarni Vlatko Stefanovski i V3 trio na Stadionu Tašmajdan

U petak, 30. jula 2021. od 21.00, na Stadionu Tašmajdan letnje veče ulepšaće savršenim nizovima muzičkih akorda legendarni Vlatko Stefanovski i V3 trio. Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije. Makedonski muzičar, još kao mladić osnovao je sad već kultnu grupu Leb i … Članak Legendarni Vlatko Stefanovski i V3 trio na Stadionu Tašmajdan se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

NBS: Dr Lazar Milentijević – „Egzegeza Dostojevskog: zemaljski lik i Večna Istina“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Maj.2021

U petak, 21. maja 2021. od 18.00, u dvorištu Centra slovenskih kultura Narodne biblioteke Srbije (NBS) predavanje će održati dr Lazar Milentijević. Predavanje u nekadašnjoj Kafe-knjižari, „Egzegeza Dostojevskog: zemaljski lik i Večna Istina„, biće prvo u ciklusu povodom 200 godina od rođenja...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.