LUDILO OD FOTKE: Čija ovo mekana ruka pokušava da ovori vrata?! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO OD FOTKE: Čija ovo mekana ruka pokušava da ovori vrata?! (FOTO)

Jedan od najboljih srpskih fotografa Andrej Nihil ulovio je trenutak u kojem malena vidra pokušava da mekanom rukom otvori vrata kaveza.

Fotografija je napravljena u beogradskom zoo vrtu i definitivno je kandidat za jednu od najboljih slika ove godine, makar kada su u pitanju prikazi životinja.

Ova neverovatna fotografija nazvana je ""Čija se ovo ruka krije iza vrata ?".

- Fotografija je nastala u zoo vrtu , kada mi je otvoren bio kavez sa vidrama, kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izgleda više svidelo da on ostane otvoren - istakao je fotograf Andrej Nihil.

Vidre pripadaju porodici kuna i poznate su kao vrlo vešti plivači. Prvenstveno se hrane ribom i u lovu nisu izbirljive, a najomiljenija poslastica su im jegulje.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

LUDILO OD FOTKE Cija ovo mekana ruka pokusava da ovori vrata (FOTO)

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2016

Ova neverovatna fotografija nastala je u beogradskom zoo vrtu, a u pitanju je malena vidra koja pokušava da otvori vrata kaveza

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.