LJUBAV JAČA OD SMRTI Pas sa Dorćola i dalje čeka svoju gazdaricu koja se neće vratiti

Izvor: Blic, 21.Feb.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV JAČA OD SMRTI Pas sa Dorćola i dalje čeka svoju gazdaricu koja se neće vratiti

Baka koja je hranila i brinula o ovom psu je preminula, ali on je već deset dana čeka ispred ulaza i ne želi da pođe ni sa jednim prolaznikom.

Ako vas ovih dana put nanese ka donjem Dorćolu, u jednoj od tamošnjih ulica, ispred zaključanog ulaza zgrade, ugledaćete tužan prizor.

Pas sa crvenom ogrlicom sedi zagledan u ulaz stambene zgrade i nekoga čeka.

Ako ga pomazite, mahnuće repom i nastaviti da gleda u ulaz. Ukoliko ga pozovete da krene sa vama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neće hteti da pođe.

Sedi tu danima. Gleda u ulaz i povremeno zacvili.

U razgovoru sa stanarima zgrade saznajemo da je baka koja je brinula o njemu umrla pre desetak dana. Ostao je sam. Jedino što ima kao uspomenu je crvena ogrlica koju mu je kupila.

Fotograf Dušan Milenković koji je saznao za ovu priču i postavio fotografije na svoj sajt svakodnevno ga obilazi i hrani. Pas i dalje čeka svoju gazdaricu. Sedeće ispred zgrade dok se ne pojavi neka dobra duša za kojom će hteti da pođe.

Ovu tužnu foto-priču u celosti možete pogledati OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kuca sa Dorćola čeka svoju baku, a ona se neće vratiti

Izvor: Vesti-online.com, 21.Feb.2015

Baka koja je hranila i brinula o jednoj lutalici sa beogradskog Dorćola preminula je, ali on već deset dana čeka ispred ulaza da se njegova hraniteljka vrati i ne želi da pođe ni sa jednim prolaznikom...Ako vas ovih dana put nanese ka donjem Dorćolu, u jednoj od tamošnjih ulica, ispred zaključanog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.