LEPA VEST: Lični pratioci za 250 beogradskih mališana

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA VEST: Lični pratioci za 250 beogradskih mališana

Usluga je namenjena deci sa smetnjama u razvoju koja su uključena u vaspitno-obrazovne ustanove na teritoriji Grada Beograda

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovaće danas potpisivanju Ugovora za program "Lični pratilac - podrška u odrastanju deteta" koji će u ime gradske uprave potpisati sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Kako je najavila Služba za informisanje grada, u okviru programa će biti pružane usluge ličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pratioca za 250 dece sa smetnjama u razvoju, a realizovaće ga Humanitarna organizacija "Dečje srce" iz Beograda.

Usluga ličnog pratioca namenjena je deci sa smetnjama u razvoju koja su uključena u vaspitno-obrazovne ustanove na teritoriji Grada Beograda.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lični pratioci za još 250 dece sa smetnjama u razvoju

Izvor: Blic, 28.Jul.2015

Deca sa smetnjama u razvoju, njih 250, dobiće usluge ličnog pratioca, predviđeno je danas potpisanim Ugovorom između Grada Beograda i humanitarne organizacije "Dečiji osmeh"...Usluga ličnog pratioca namenjena je deci sa smetnjama u razvoju koja su uključena u vaspitno-obrazovne ustanove na teritoriji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.