LDP: Uradili smo mnogo u Beogradu

Izvor: S media, 18.Avg.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Uradili smo mnogo u Beogradu

Liberalno-demokratska partija ukazala je danas da je za dve godine funkcionisanja gradske vlasti, čiji je deo, u Beogradu uradjeno mnogo i najavila da će u drugoj polovini mandata cilj biti da glavni grad postane "slika Srbije kakvu gradjani u budućnosti žele".

Šef odborničke grupe LDP-a u gradskoj skupštini Dejan Randjić je na konferenciji za novinare, povodom dvogodišnjice funkcionisanja vlasti u Beogradu, rekao da je u tom periodu uradjeno "puno toga", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pre svega na unapredjenju kvaliteta života gradjana, kao i da je u narednom periodu važno da gradska uprava i dalje pokazuje efikasnost u sprovodjenju zacrtanih ciljeva.

Randjić je rekao da o uspehu gradske vlasti govori to što u protekle dve godine gradska preduzeća nisu bila "gubitaška", već su učestvovala u punjenju budžeta, što je grad sistematski odgovarao na potrebe gradjana i u tom smislu osnovao Sekretarijat za legalizaciju, Kancelariju za mlade...

Cilj u drugoj polovini mandata, prema njegovim rečima, jeste unapredjenje bezbednosti u gradu, zdravstva, politike prema mladima, profilisanje kulturne politike, ali i privrede.

"Još upornije moramo raditi da u prvi plan stavimo procese koji će se baviti onim što je potrebno, a ne onim što je popularno", poručio je Randjić.

On je podsetio da je LDP, pri formiranju gradske vlasti, insistirala na depolitizaciji gradske uprave, povećanju njene efikasnosti i približavanju grada gradjanima i dodao da sada svi vide da je ta stranka bila u pravu kada se odlučila na podršku Demokratskoj stranci i njenim partnerima.

Odbornici LDP-a su na konferenciji za novinare uručili su talentovanom saksofonisti Dušanu Vukmiroviću, budućem studentu američkog Univerziteta Berkli, avionsku kartu, koju su kupili svojim odborničkim nadoknadama.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP za unapređenje bezbednosti i zdravstva u prestonici

Izvor: Blic, 18.Avg.2010

Liberalno-demokratska partija ukazala je danas da je za dve godine funkcionisanja gradske vlasti, čiji je deo, u Beogradu urađeno mnogo i najavila da će u drugoj polovini mandata cilj biti da glavni grad postane "slika Srbije kakvu građani u budućnosti žele". ..Šef odborničke grupe LDP-a u gradskoj...

Nastavak na Blic...

Čelnici Beograda zadovoljni rezultatima nakon dve godine rada

Izvor: EMportal, 19.Avg.2010, 15:43

Čelnici gradske vlasti Beograda ocenili su danas da su zadovoljni rezultatima dve godine nakon izbora na funkcije. Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, njegov zamenik Milan Krkobabić, predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, član gradskog veća Miroslav Čučković i šef odborničke grupe...

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.