LDP: Opština treba da bude servis građana

Izvor: Studio B, 05.Dec.2013, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Opština treba da bude servis građana

Prva na listi "Čedomir Jovanović-Liberalno-demokratska partija" Nataša Đurić istakla je da su za tu stranku ključni ekonomsko-socijalni problemi građana.

- Kako bismo obezbedili normalan život Voždovčanima, u opštini moraju da budu najbolji, a upravo takve smo izabrali da budu na našoj odborničkoj listi. Institucije čine ljudi, a ne partijske birokrate koji se jedino vode ostvarivanjem što veće materijalne koristi za sebe i svoje stranke. Ljudi koji imaju dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << snage i hrabrosti da sprovode ideje za koje smo se godinama zalagali, a koje su tek sada prihvatili i drugi - rekla je Nataša Đurić, prva na listi "Čedomir Jovanović-Liberalno demokratska partija" za lokalne izbore na Voždovcu, koja je zajedno sa kandidatima za odbornike SO Voždovac i aktivistima LDP razgovarala sa građanima i delila promotivni materijal.

- LDP je zrela stranka i nemamo nameru da se bavimo demagogijom i palanačkim prepucavanjem. Za nas su ključni ekonomsko-socijalni problemi građana, koji se jedino mogu rešiti promenom nefunkcionalnog sistema i racionalnim trošenjem novca koji će biti na raspolaganju - navela je Đurić.

Ona je istakla da teme poput obrazovanja, socijalne zaštite i razvoja zemlje ne smeju da ostanu na marginama besmislenih međustranačkih obračuna i prepucavanja. Dodala je da LDP zato ne nudi svađe, nego dogovor sa ljudima i politički konsenzus oko najvažnijih pitanja za život Voždovčana. Pojasnila je da se kampanja LDP pre svega zasniva na razgovoru s ljudima jer je u ovakvoj situaciji na opštini, u gradu i samoj državi najvažnije društvu reći istinu, kako bi se zatim u dogovoru s njim došlo do najboljeg rešenja i puta za izlazak iz krize.

- Opština treba da bude servis građana i zato je važno da Voždovčani izađu na izbore 15. decembra, kako bi sutra preko svojih predstavnika direktno uticali na svoje živote. Kandidati na našoj odborničkoj listi su spremni da rade predano i temeljno, donose kreativne, ali pre svega racionalne odluke, kako bi obezbedili pristojne uslove za život i rad svih na svojoj opštini - kazala je Nataša Đurić, prva na listi "Čedomir Jovanović-Liberalno demokratska partija" za lokalne izbore na Voždovcu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.