Kurs „Fotografija Express SAE Instituta i Kancelarije za mlade

Izvor: Studio B, 10.Okt.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurs „Fotografija Express" SAE Instituta i Kancelarije za mlade

SAE Institut, uz podršku Kancelarije za mlade grada Beograda, raspisuje konkurs za kurs „Fotografija Express" u okviru serije besplatnih radionica iz oblasti digitalnih medija.

Pravo prijavljavanja imaju svi mladi između 16 i 30 godina, koji imaju osnovno znanje rada na računaru. Krajnji rok za prijem prijava je 17. oktobar, do 17 časova.

Tokom ovog kursa, polaznici će se upoznati sa praktičnim aspektima korišćenja digitalne kamere, kao što su prebacivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << slike na kompjuter, podešavanje slike uz pomoć digital darkroom tehnike, korekcija veličine i memorisanje slika.

Poželjno je da podnosioci prijave imaju svoju DSLR kameru (aparat sa izmenjivim objektivom) ili analogni fotoaparat kako bi mogli da učestvuju u praktičnim vežbama.

Prednost prilikom odabira kandidata imaće oni koji nemaju nikakvo predznanje niti iskustvo, ali koji poseduju ili mogu da donesu DSLR kameru za sopstvenu upotrebu.

Polaznicima ovog kursa će na raspolaganju biti moderna oprema SAE Instituta, a svi koji uspešno završe kurs posedovaće upotrebljivo praktično znanje i osnov za dalje učenje.

Pored ovog kursa, u toku oktobra i novembra ove godine u prostorijama SAE Instituta biće održane i sledeće radionice: „Grafički dizajn express" 29. i 30.oktobra i „Film express" 12. i 13. novembra.

Ovi treninzi pomoći će odabranim polaznicima da steknu praktične veštine iz oblasti video-produkcije, grafičkog dizajna i fotografije. Treninzi su bazirani na dugogodišnjem profesionalnom iskustvu predavača SAE Instituta, kao i na specijalno razvijenom planu nastave koji se bazira na praktičnom pristupu učenja.

Prijave za „Express" kurs fotografije dostavljaju se isključivo elektronskim putem na adresu: m.grulovic@sae.edu. Kurs će biti održan 22. i 23. oktobra, od 10 do 17 časova u studiju nedeljnika „Vreme" na Trgu republike 5.

Više informacija o treninzima i uslovima učestvovanja možete naći na sledećim linkovima: www.belgrade.sae.edu ili www.kancelarijazamlade.rs.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Konkurs za besplatni kurs "Fotografija Express"

Izvor: Blic, 10.Okt.2011

U okviru serije besplatnih radionica iz oblasti digitalnih medija, SAE Institut, uz podršku Kancelarije za mlade grada Beograda, raspisuje konkurs za kurs „Fotografija Express” . Pravo prijavljavanja imaju svi mladi između 16 i 30 godina, koji imaju osnovno znanje rada na računaru, rok za prijem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.