Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Apr.2022, 11:01

Kultna dvorana u centru Beograda zvanično je MTS dvorana

Kultna dvorana u centru Beograda, Dvorana Doma sindikata, do juče Kombank dvorana, od danas, 30. aprila 2022, zvanično se zove MTS dvorana. Obnovljeni festival Beogradsko proleće koji je sinoć održan u punoj Dvorani u centru grada bio je samo uvod u novu epohu i tradiciju, koju će od sada nositi MTS dvorana. Po najavama vlasnika, … Članak Kultna dvorana u centru Beograda zvanično je MTS dvorana se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kombank Dvorana promenila ime u MTS Dvorana

Izvor: B92, 30.Apr.2022

Obnovljeni muzički festival "Beogradsko proleće", koji je sinoć održan u bivšoj Dvorani Doma sindikata, do nedavno Kombank Dvorani, bio je samo uvod u novu epohu i tradiciju, sa novim imenom - MTS Dvorana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.