Izvor: Blic, 05.Okt.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krnjača nadomak kanalizacije: Stiže projekat za osam miliona dinara

Raspisan je tender za idejno rešenje fekalne kanalizacije u naselju Krnjača.

Vrednost projekta procenjena je na osam miliona dinara, a podrazumeva plan za izgradnju sekundarne mreže u dužini od 80 kilometara postojećih ulica po planu detaljne regulacije, koji je u izradi, rekao je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

Izabrani projktant imaće sedam meseci rok za izradu rešenja, tako da se u fazama može opremati naselje, a sve otpadne vode će se ulivati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u već izgrađeni kolektor na Zrenjaninskom putu.

Takođe, u planu je još jedan tender za projektovanje i izvođenje fekalne kanalizacije u naselju Braće Marić, koje je jedno od najugroženijih u Krnjači. Procenjena vrednost ovog posla je oko 42 miliona dinara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.