Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Okt.2020, 10:58

Krizni štab: Zabrana okupljanja većeg broja ljudi; maske preporučljive na otvorenom

Krizni štab pooštio je mere zaštite od virusa korona u Srbiji, pa su od sada maske poželjne i na otvorenim prostorima, a tu je zabrana okupljanja… Sednica Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 održana je jutros. Zbog pogoršane situacije, to jest većeg broja zaraženih virusom korona, odlučeno je da se lokalnim samoupravama … Članak Krizni štab: Zabrana okupljanja većeg broja ljudi; maske preporučljive na otvorenom se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA KORONA MERA: Arena od ponedeljka spremna za pacijente

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2020

Krizni štab doneo je odluku za uvođenje nove mere u cilju suzbijanja korona virusa od kojih je najnovija doneta mera ta da su maske obavezne svuda, uvek, na svakom mestu, pa i na otvorenom...Imajući u vidu da se povećava broj osoba kod kojih je laboratorijski potvrđeno prisustvo virusa, od ponedeljka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.