Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Maj.2020, 15:45

Krizni štab: Od 1. juna sportska takmičenja na otvorenom uz prisustvo publike

Od 1. juna 2020. sportska takmičenja na otvorenom moći će da se održavaju uz prisustvo publike, a Krizni štab doneo je još neke odluke… Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 doneo je danas nove odluke u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u Republici Srbiji. Sportska takmičenja Sportska takmičenja na otvorenom moći će da se … Članak Krizni štab: Od 1. juna sportska takmičenja na otvorenom uz prisustvo publike se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

NOVE MJERE – Dozvoljena javna okupljanja do 1000 ljudi

Izvor: SandzakPress.net, 28.Maj.2020, 12:36

Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 doneo je danas nove odluke u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u Srbiji. Od 1. juna svim građanima koji nemaju simptome, a žele da urade brzi serološki test na antitela, to će biti omogućeno po ceni od 1.200 dinara. Bitno je naglasiti...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.