Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Nov.2021, 09:39

Kreni – promeni: Najavljena blokada Gazele – „Srbija nije na prodaju“

Građanska inicijativa „Kreni – promeni“ najavila je protest „Srbija nije na prodaju – blokada Gazele“ u subotu, 27. novembra 2021. od 14.00. Predstavnik inicijative Savo Manojlović saopštio je da je i pored dve peticije sa više od 300.000 potpisa, stavova vodećih pravnika i protesta u Beogradu Vlada Srbije usvojila Zakon o referendumu i inicijativi i … Članak Kreni – promeni: Najavljena blokada Gazele – „Srbija nije na prodaju“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kreni-Promeni: Blokada uspela, dva uslova za Vučića za prekid protesta

Izvor: N1 televizija, 27.Nov.2021

Pokret Kreni-Promeni saopštio je da je blokada upozorenja vitalnih saobraćajnica uspela i naveo da su uslovi za prekid protesta da predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbije da potpiše Zakon o eksproprijaciji, kao i da se izmeni Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.