Kreativni raspust uz radionice za tinejdžere na Zvezdari

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativni raspust uz radionice za tinejdžere na Zvezdari

Letnji raspust ne mora da bude dosadan ni tinejdžerima koji ga provode u Beogradu, jer će u avgustu imati priliku da pokažu svoju kreativnost uz druženje s vršnjacima na Zvezdari.

S željom da svim kreativnim tinejdžerima leto učine zanimljivijim, „Prijatelji dece Zvezdare” će, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i opštine Zvezdara, organizovati ciklus besplatnih kreativnih radionica pod nazivom “Kreativna mašinerija: Krpice i lutkice”.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Na ovaj način će svi zainteresovani mladi kreativci moći da provedu avgust u veseloj atmosferi, pretvarajući svoje stare krpice u sasvim nove i zanimljive litkice i ukrase.

Radionice će biti otvorene za svu decu uzrasta između 12 i 18 godina od 5. do 29. avgusta u mesnoj zajednici “Lipov lad” na Bulevaru kralja Aleksandra 298.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.