Kraj drame na Dorćolu: Policija ubedila muškarca da ne skoči sa zgrade kod Bajlonijeve pijace!

Izvor: S media, 20.Nov.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame na Dorćolu: Policija ubedila muškarca da ne skoči sa zgrade kod Bajlonijeve pijace!

Večeras se u beogradskom naselju Dorćol odvijala prava drama. Muškarac V. R. koji je, prema pisanju medija psihički bolesnik, pretio je da će skočiti sa terase stana u Ulici Đorđa Jovanovića 21.

Muškarac sa nožem u rukama izašao je večeras oko 18.10 sati na terasu. Njegovi rodielji pozvali su Hitnu pomoć i policiju.

Na lice mesta ubrzo je došao pregovarački tim MUP-a Srbije, čiji su specijalci obučeni za razgovore sa osobama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << imaju suicidne namere. Pregovori policijskih specijalaca i muškarca koji je pretio samoubistvom trajali su nekoliko sati.

Na sreću, ova drama okončana je pozitivno. Sat pre ponoći policajci su uspeli da ubede V. R. da ne skoči sa terase.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.