Košutnjak zatvoren, Olimp i Taš radiće do nedelje

Izvor: S media, 01.Sep.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košutnjak zatvoren, Olimp i Taš radiće do nedelje

Na otvorenim bazenima na Košutnjaku od danas nema kupača, a u nedelju, 4. septembra, kapije će zatvoriti i "Olimp" i "Tašmajdan", rečeno je Tanjugu u tim sportsko-rekreativnim centrima.

Bazeni Republičkog zavoda za sport na Košutnjaku, na kojima je tokom najtoplijih dana bilo i više od 10.000 kupača, zatvoreni su tradicionalno, na prvi dan školske godine.

Renovirani bazeni u SC "Olimp", koji su od 5. avgusta, kada su otvoreni, bili prava atrakcija među >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Beograđanima, biće zatvoreni u nedelju.

Na četiri renovirana bazena u ulici Vjekosava Kovača svakodnevno se kupalo oko 2.000, a veoma popularno je bilo i noćno kupanje.

Bazeni na Zvezdari ponovo rade! (VIDEO)

Pogledajte najopasniji skok u bazen! (VIDEO)

Jahta kao rajsko ostrvo (FOTO)

Otvoreni bazeni u SC "Milan Gale Muškatirović", koji su takođe rekonstruisani i otvoreni u avgustu, radiće dok god bude kupača i visokih temeratura.

U tom sportskom centru kažu da nisu odredili tačan datum kada će otvoreni bazeni prestati da rade, već će čekati da prestanu vrućine i jako sunce.

SC "Tašmajdan" zatvoriće spoljašnji bazen za kupače, kao i "Olimp", 4. septembra, rekao je šef obezbeđenja u tom sportskom centru Momčilo Aćimović.

Na Tašu, tokom ove letnje sezone, nije bilo velikih gužvi pa je, kao i svake godine, bilo oko 1.200 kupača po danu, naveo je Aćimović.

"Beogradsko more" je zato vrvelo od kupača, pa je tokom najtoplijih dana u julu i avgustu na "Adi Ciganliji" boravilo i do 150.000 posetilaca.

Zvanična sezona kupanja na Adi biće završena 15. septembra, rekli su iz JP "Ada Ciganlija" i dodali da od tog datuma pokraj jezera više neće dežurati spasioci i ekipe Hitne pomoći.

Što se tiče Lida, pontonski most koji spaja tu plažu i zemunski kej, biće, kako je ranije najavljeno, sklonjen 10. septembra.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.