Izvor: Glas javnosti, 15.Jun.2012, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrolori Busplusa u novoj uniformi

BEOGRAD - Kontrolori u javnom saobraćaju u Beogradu u koji je uveden sistem naplate karata Busplus", od ponedeljka, 18. juna, biće u prepoznatljivoj odeći. Muški kontrolori će ispravnost kartica za vožnju pregledati u teget majicama sa logotipom Busplusa, a pripadnice lepšeg pola u svetloplavim majicama. Za slučaj letnjih pljuskova kontrolorima su obezbeđene kišne kabanice. Jedino obeležje po kome su do sada Beograđani mogli da prepoznaju kontrolore Busplusa bili su aparati za proveru kartica.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove uniforme za kontrolore u gradskom prevozu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2012

Kontrolori u javnom saobraćaju u Beogradu u koji je uveden sistem naplate karata BusPlus, od ponedeljka, 18. juna, biće u prepoznatljivoj odeći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kontrolori Busplusa u novoj uniformi

Izvor: Kurir, 15.Jun.2012

Muškarci će ispravnost kartica za vožnju pregledati u teget majicama, a pripadnice lepšeg pola u svetloplavim majicama..BEOGRAD - Kontrolori u javnom saobraćaju u Beogradu u koji je uveden sistem naplate karata Busplus", od ponedeljka, 18. juna, biće u prepoznatljivoj odeći...Muški kontrolori...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.