Kontrolori BusPlusa od ponedeljka u uniformama

Izvor: S media, 15.Jun.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrolori BusPlusa od ponedeljka u uniformama

Kontrolori BusPlusa će od ponedeljka 18. juna nositi polo majice sa prepoznatljivim BusPlus logotipom. Pripadnice lepšeg pola pregledaće ispravnost karata putnika u majicama svetlo plave boje, dok će muški kontrolori nositi teget majice. Za slučaj letnjih pljuskova, obezbeđene su kišne kabanice.

Bus Plus: Nailazak vozila u minutima

Pogledajte krađu čitača „Bus Plus” kartica (VIDEO)

Jedino obeležje po kome su do sada građani >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Beograda mogli da prepoznaju kontrolore BusPlusa bili su aparati za proveru kartica. Odluka o uvođenju uniformne odeće doneta je sa namerom da kontrolori postanu uočljiviji, što će putnike podsećati na dužnost redovnog dopunjavanja i očitavanja BusPlus kartica.

BusPlus trenutno zapošljava 370 kontrolora i kontrolorki. Svaki kontrolor u proseku dnevno pregleda vozne isprave 400 putnika, što na dnevnom nivou iznosi više od 100.000 pregleda.

(S media)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontrolori “Bus plusa” u novim uniformama

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jun.2012

Odluka o uvođenju kodeksa odevanja, od ponedeljka 18. juna, doneta je sa namerom da kontrolori postanu uočljiviji kako bi putnici redovno očitavali kartice za prevoz

Nastavak na Telegraf.rs...

Kontrolori u gradskom prevozu od ponedeljka u uniformama

Izvor: Danas, 15.Jun.2012

Teget i svetlo plave polo majice sa logotipom Bus plusa od ponedeljka će biti uniforme u kojima će kontrolori u vozilima javnog gradskog prevoza kontrolisati karte putnicima. Za slučaj letnjih pljuskova imaće i kišne kabanice. Jedino obeležje po kome su do sada građani Beograda mogli da prepoznaju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.