Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Avg.2021, 15:43

Konkurs za izbor „Prestonice kulture Srbije 2023. godine“

U ponedeljak, 2. avgusta 2021, počinju prijave za lokalne samouprave na konkurs za izbor „Prestonice kulture Srbije 2023. godine“. Ministarstvo kulture i informisanja Vlade Republike Srbije saopštilo je da konkurs ima za cilj podizanje kvaliteta kulturnog života u Srbiji, pokretanje kulturnog, umetničkog i turističkog razvoja kroz aktiviranje postojećih i osmišljavanje novih umetničkih programa tradicionalnih i … Članak Konkurs za izbor „Prestonice kulture Srbije 2023. godine“ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Od danas počinju prijave na konkurs "Prestonica kulture Srbije"

Izvor: RTS, 02.Avg.2021, 06:10

Od 2. avgusta počinju prijave za lokalne samouprave na konkurs za izbor "Prestonice kulture Srbije 2023. godine", koji ima za cilj podizanje kvaliteta kulturnog života u Srbiji, pokretanje kulturnog, umetničkog i turističkog razvoja kroz aktiviranje postojećih i osmišljavanje novih umetničkih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.