Koncert Muzičke škole Stanković na Kalemegdanu

Izvor: Studio B, 17.Apr.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Muzičke škole "Stanković" na Kalemegdanu

Učenici Muzičke škole "Stanković", koja ove godine obeležava stogodišnjicu postojanja, danas su na Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu u okviru manifestacije "Dani Beograda" održali jednosatni koncert.

Direktor škole Obrad Nedeljković izjavio je za Beoinfo da je to koncert svih odseka Muzičke škole "Stanković".

- Mi ne učestvujemo prvi put na ovoj manifestaciji i veoma smo ponosni na tu činjenicu. Današnji koncert je neki presek delatnosti škole. Škola >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << "Stanković" je 15. marta napunila 100 godina postojanja i cela ova godina će biti godina proslave, koju ćemo obeležavati različitim koncertima. Ja sam ponosan što živim u gradu u kome muzička škola slavi 100 godina postojanja - istakao je Nedeljković.

Prema njegovim rečima, sutra će u Centru "Sava" u 19 sati MŠ "Stanković" održati koncert za decu Japana. Ideja je, kako je dodao Nedeljković, da se snimak koncerta pošalje državnoj televiziji Japana, je "mi ne možemo na drugi način da pomognemo osim da pošaljemo poruku ljubavi, brige i želje da se ta njihova tragična priča što pre okonča na najbolji način".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONCERT MUZIČKE ŠKOLE “STANKOVIĆ” NA KALEMEGDANU

Izvor: Kurir, 17.Apr.2011

BEOGRAD- Učenici Muzičke škole "Stanković”, koja ove godine obeležava stogodišnjicu postojanja, su na Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu u okviru manifestacije "Dani Beograda” održali jednosatni koncert...Direktor škole Obrad Nedeljković izjavio je da je to koncert svih odseka Muzičke...

Nastavak na Kurir...

Koncert Muzičke škole “Stanković” na kalemegdanskoj tvrđavi

Izvor: Glas javnosti, 18.Apr.2011, 07:53

BEOGRAD- Učenici Muzičke škole “Stanković”, koja ove godine obeležava stogodišnjicu postojanja, su na Muzičkom paviljonu na Kalemegdanu u okviru manifestacije “Dani Beograda” održali jednosatni koncert...Direktor škole Obrad Nedeljković izjavio je da je to koncert svih odseka Muzičke...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.