Kolone vozila u Bulevaru mira zbog nestanka struje

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolone vozila u Bulevaru mira zbog nestanka struje

Zastoj trolebusa izazvao gužve u u Bulevaru JNA, odnosno Bulevaru mira. Zatvorena Ulica Kralja Milana kod Resavske u oba pravca.

Saobraćaj u Beogradu se jutros obavlja bez većih gužvi, ali se stvaraju kolone vozila u Bulevaru JNA, odnosno Bulevaru mira, zbog stajanja trolejbusa, odnosno nestanka struje.

Zatvorena je Ulica Kralja Milana kod Resavske u oba pravca, jer je pukla vodovodna cev, istakli su u tom udruženju.

Zbog pucanja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vodovodne cevi noćas oko 2.50 časova u Ulici Kralja Milana, vozila javnog gradskog prevoza na linijama 19, 21, 22 i 29 saobraćaju od perifernih terminusa do Trga Slavija.

Zbog radova na kolovozu u Karađorđevoj ulici u Zemunu, vozila na linijama 84, 704, 706 i 707 u smeru ka centru grada saobraćaju izmenjenom trasom, odnosno od Avijatičarskog trga, ulicama Nikolaja Ostrovskog, Aleksandra Dubčeka, Džona Kenedija, Bulevarom Nikole Tesle i dalje redovnom trasom, rekao je Obradović.

Na ulicama je 1.329 vozila javnog gradskog prevoza, odnosno 150 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.082 autobusa, precizirao je Obradović.

Izmena saobraćaja na "Gazeli"

Saobraćajne gužve na autoputu i "Gazeli"

Povećan broj vozila na "Gazeli" i prilazima tom mostu

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 680 polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer BAS-a Slobodan Kandić.

"Lasta" je planirala da 608 vozila ostvare 6.138 polazaka, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Dragomir Dragojlović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.