Kolone od ranog jutra: Na Slaviji kolaps zbog radova, apel vozačima da budu strpljivi (FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolone od ranog jutra: Na Slaviji kolaps zbog radova, apel vozačima da budu strpljivi (FOTO)

Ukoliko planirate do grada, izbegavajte Slaviju!

Pripremni radovi na obema tramvajskim bašticama u Bulevaru oslobođenja kod Slavije počeli su u subotu, 17. juna, ali prave gužve krenule su sa prvim radnim danom.

Foto: BKTVNews

BKTVNews je na licu mesta zatekao kolone vozila,  kojima je potrebno da se uključe u kružni tok nekoliko minuta, i policajce koji na prilazu svake od sporednih ulica kontrolišu saobraćaj.

Foto: BKTVNews
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Radovi će trajati do kraja juna, pa se vozačima upućuje apel da budu strpljivi u saobraćaju, ili na posao krenu drugim putem.

Foto: BKTVNews

Kako su ranije najavili, za vreme ovih radova ulice koje se ukrštaju sa Bulevarom oslobođenja (Katićeva, Birčaninova, Tiršova, Pasterova, Nebojšina, Krušedolska, Ohridska i Kneginje Zorke) postaće „slepe ulice”, odnosno biće onemogućeno skretanje iz Bulevara oslobođenja u bočne ulice, kao i pristup iz bočnih ulica Bulevaru oslobođenja.

Galerija

Tokom izvođenja radova tramvajske linije koje saobraćaju do Banjice biće ukinute, ali su iz GSP-a naveli da su umesto toga uvedene autobuske linije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.