Kolaps u saobraćaju zbog radova na Plavom mostu

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps u saobraćaju zbog radova na Plavom mostu

Sve ulice oko Autokomande su zakrčene zbog radova na Plavom mostu. Vozila se kreću veoma sporo , stvarajući velike kolone koje se protežu čak do Slavije

Kako saznajemo od taksista "Lux taksija", saobraćaj je u zastoju, zbog sanacije Plavog mosta u pravcu Autokomande, kao i u Ustaničkoj i ulici Vojvode Stepe i Bulevaru JNA.

- Vozila se kreću u jednoj traci na mostu. Nema policije da reguliše saobraćaj, a znamo šta se dešava kada u Beogradu padne kiša - poručuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taksiste.

Po najnovijim saznanjima, saobraćaj je i na Slaviji u zastoju. Tramvaji i trolejbusi koji saobraćaju ovuda su bez struje i stoje, što onemogućava putničkim vozilima da prođu.

Povezane vesti: Gužve na Gazeli i Autokomandi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.