Ko bi rekao?! Ova nestvarna bašta nalazi se u samom centru Beograda (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Jun.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko bi rekao?! Ova nestvarna bašta nalazi se u samom centru Beograda (VIDEO)

U samom srcu grada, skrivena iza visokih zgrada, svakodnevno buja, cveta i lista zelena oaza Ljubice i Milana Obradović.

Za ovu nestvarnu baštu u beogradskoj Šumatovačkoj ulici ne znaju čak ni najbliže komšije Obradovića, ali svi koji su imali prilike da je vide, tvde da bi mogla biti motiv za bilo koju razglednicu iz nekog svetskog parka.

Obradovići kažu da već decenijama svakodnevno brinu o svom zelenom kutku, da imaju mnogo posla, ali da su ponosni na najlepšu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << baštu u Beogradu.

Dan počinju ispijanjem prve jutarnje kafe i obilaskom svih biljaka.

"Ne znamo koliko je ovde tačno biljaka, davno smo prestali da ih brojimo. Još se nije dogodilo da smo posadili neku biljku, a da se nije primila, pa i mi počinjemo da verujemo da je ova naša bašta čarobna", kažu uz osmeh Obradovići.



Na pitanje novinara "Beogradske hronike" da sve tako buja, Obradovići su rekli su da je to ipak ljubav prema zelenilu, jer verovali ili ne, svi ti divni listovi i cvetovi, osećaju kad o njima brinu ljudi koji ih vole.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.