Kanjevac: Kampanja kao repriza serije po ko zna koji put

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanjevac: Kampanja kao repriza serije po ko zna koji put

Ova kampanja je bila kao televizijska serija čiju reprizu gledate po ko zna koji put, ocenio je u Novom danu Radoman Kanjevac, pisac i novinar i glavni urednik Drugog programa Radio Beograda.

Izbori su česti i ljudi su otupeli, rekao je Kanjevac i dodao su se tokom kampanje mogli videti isti ljudi, iste parole, isti govori.

Od ove kampanje nam nije ni bio potreban neki naročiti odmor, dodaje. Mišljenja je da izbornu tišinu treba ukinuti, jer je besmislena u eri interneta, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i kada su na sve strane bilbordi.

Gost Prelistavanja štampe komentarisao je i komemoraciju u Jasenovcu. Bolje bi bilo da nas te stvari povezuju nego da nas razdvajaju, rekao je.

Mi na Balkanu ništa od tih stvari ne obeležavamo pristojno... Pre svega mi treba da naučimo da obeležavamo te datume, kulturno pristojno, uz poštovanje žrtava, kazao je Kanjevac.

Gost Novog dana govorio je o otvaranju Tašmajdana i tome šta on, kao "mitsko mesto rokenrola" znači za Beograd. Pričao je i o Radio Beogradu 2, koji u svom program čuva i neguje lepotu govora i autorske emisije o kulturi.

Gostovanje pogledajte u videu ispod:

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radoman Kanjevac gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2016

Ova kampanja je bila kao televizijska serija čiju reprizu gledate po ko zna koji put, ocenio je u Novom danu Radoman Kanjevac, pisac i novinar i glavni urednik Drugog programa Radio Beograda...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.