Kamenovan autobus, povređen putnik

Izvor: S media, 06.Feb.2011, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovan autobus, povređen putnik

Muškarac star oko pedeset godina povređen je večeras posle 19 sati kada je kamen kojim je gađan autobus na liniji 31, prošao kroz staklo i nesrećnog čoveka pogodio u glavu.

Uplašeni vozač odmah je zaustavio autobus, a putnici su u panici prišli da pomognu povređenom čoveku. Na mesto nezgode ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći.

- Čovek je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar i na sreću nije teže povređen - kaže portparol Gradskog zavoda >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za Hitnu medicinsku pomoć Nada Macura.

Crna serija napada na vozače gradskog prevoza i kamenovanje autobusa nastavila se i ove godine. Nedavno je vozač autobusa na liniji 25 povređen kada ga je putnik u alkoholisanom stanju napao jer je odbio da mu otvori vrata van stajališta.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.