Kako da nam bude bolje - uz malo dobre volje

Izvor: Blic, 15.Feb.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da nam bude bolje - uz malo dobre volje

U Dečjem kulturnom centru, u četvrtak od 18.30 časova, biće organizovana tribina za mlade koju će voditi muzičar Rambo Amadeus. Rambo će učesnike poslužiti hlebom iz pekača

Performativno-multimedijalni nastup „Kako da nam bude bolje uz malo dobre volje” Rambo Amadeus će izvesti sa Vladimirom Jankovićem iz Centra za promovisanje, razvoj i primenu obnovljivih izvora energije „Centrala".

Posetioci i učesnici tribine, učenici beogrаdskih srednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stručnih škola i gimnаzija, čuće zаnimljivosti iz sveta nauke i ekologije i saznati kako i kojim sredstvima se možemo boriti protiv promenjenih uslova i globalnih katastrofa koje nam prete, a imaće i jedinstvenu priliku dа probаju hleb - "made by” Rambo Amadeus - iz specijalnog pekača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.