KERUŠA MILA TRAŽI PORODICU

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KERUŠA MILA TRAŽI PORODICU

Budući staratelji keruše kojoj je pre tri meseca nepoznato lice odseklo sve četiri šape moraju da žive u Beogradu i da imaju dvorište

Keruša Mila je spremna za usvajanje!

Stručna komisija Sekretarijata za komunalne poslove koja brine o Milinom zdravstvenom stanju utvrdila je kriterijume koje će njen budući usvojitelj morati da ispuni. Odlučeno je da prednost pri usvajanju imaju lica sa stalnim prebivalištem na teritoriji Beograda zbog kontinuiranog praćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i nadzora nad zdravstvenim stanjem psa, kao i nad uslovima držanja i nege.

- S obzirom na invaliditet psa, budući usvojitelj će morati da obezbedi dvadesetčetvoročasovno prisustvo uz psa, da poseduje kuću s dvorištem ili stan koji ima izlaz na zelenu površinu i da ima stabilne finansijske prihode zbog neophodne medicinske nege i pojačane ishrane.

Prednost će imati ona lica koja ili nemaju psa ili imaju ne više od jednog psa veličine keruše Mile ili manjeg. Takođe, usvajanje Mile će biti moguće samo uz saglasnost budućeg vlasnika da stručna ekipa veterinarske ustanove „Veterina Beograd" jednom mesečno ima pravo na pregled keruše i na uvid u način na koji se ona neguje - navodi se u saopštenju veterinarske ustanove „Veterina Beograd".

Prijave za usvajanje keruše Mile mogu se dostaviti Sekretarijatu za komunalne poslove - Odsek zoohigijena na adresu Golsvortijeva 35.

(R. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.