KARAMBOL U ZEMUN POLJU: Auto se prevrnuo na krov, povređene 4 žene

Izvor: Kurir, 12.Jun.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAMBOL U ZEMUN POLJU: Auto se prevrnuo na krov, povređene 4 žene

Dvoje povređenih prevezeno je u Urgentni centar, a treću povređenu osobu zbrinula je ekipa Hitne pomoći

BEOGRAD - Četiri ženske osobe su povređene, od kojih jedna teže, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 9.30 sati na Novosadskom putu, na ulazu u Zemun polje, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena stara 59 godina zadobila je povredu grudnog koša, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Macura. Devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stara 23 godine zadobila je povredu glave, a žena stara 46 godina imala je povredu glave i istegnuće vrata, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara 60 godina zadobila je povredu kuka, kazala je Macura i dodala da su sve tri, takođe, prevezene u Urgentni centar. Na lice mesta upućene su dve lekarske ekipe, dodala je portparol Hitne pomoći. Nesreća se dogodila kada se automobil prevrnuo na krov.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.