KARABURMA: Izgoreo stan majke Zorana Dragišića!

Izvor: Kurir, 08.Jul.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARABURMA: Izgoreo stan majke Zorana Dragišića!

U požaru koji je izbio u Jastrebačkoj ulici u Beogradu izgoreo je stan Stevke Dragišić (66), majke Zorana Dragišića, analitičara i profesora beogradskog Fakulteta za bezbednost

BEOGRAD - U stanu u Jastrebačkoj ulici na Karaburmi u Beogradu danas je izbio manji požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen, izjavila je načelnica Uprave za upravljanje rizicima Sektora za vanredne situacije Sanja Vuksanović Žugić.

U požaru koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je danas oko podneva izbio u Jastrebačkoj ulici u Beogradu izgoreo je stan Stevke Dragišić (66), majke Zorana Dragišića, analitičara i profesora beogradskog Fakulteta za bezbednost.

U požaru nije bilo povređenih, a petorica vatrogasaca nagutala su se dimom dok su razvaljivali blindirana vrata stana.

Uzrok požara još nije utvrđen a prema rečima komšija, ovo je drugi požar u stanu porodice Dragišić u proteklih pola godine.

Kada su vatrogasci lokalizovali požar Dragišićevoj, koja nije bila kod kuće, je od šoka pozlilo, a pola sata kasnije došao je i njen sin Zoran Dragišić, inače, jedan od kandidata Pokreta radnika i seljaka na prošlim predsedničkim izborima.

Vuksanović Žugić je dodala da u trenutku izbijanja požara nije bilo nikog u stanu.

Uzrok požara utvrdiće nadležni organi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Beograd: Požar u stanu na Karaburmi, nema povređenih

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2013, 00:42

U JASTREBAČKOJ ulici, u zgradi broj 47, u ponedeljak oko 12 časova, izbio je požar, u kojem je izgoreo stan Stevke Dragišić (66), majke analitičara i profesora beogradskog Fakulteta za bezbednost Zorana Dragišića. Brzom intervencijom vatrogasaca požar koji je pretio da zahvati i ostale stanove...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.