KAD NE MOGU DA PUSTE VODU NI ZA SREĆU Stanarima u Mirijevu već dva dana suve slavine

Izvor: Blic, 21.Sep.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD NE MOGU DA PUSTE VODU NI ZA SREĆU Stanarima u Mirijevu već dva dana suve slavine

Da mogu stanari u Ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu bi verovatno pustili vodu radnicima JKP “Vodovod i kanalizacija” za sreću kako bi što pre sanirali cev koja je juče ujutru pukla kod broja 16. Međutim, zbog tog kvara slavine su im suve skoro dva dana, a kako kažu u ovom preduzeću, potrebno je da se strpe još “samo sat vremena dok im ne dođe voda”.

Istine radi, stanari u ovoj ulici dobili su vodu tokom prepodneva, ali na kratko.

- Stigla nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << voda pa je ponovo nestala posle sat vremena. Trebalo je da dobijemo vodu još sinoć, ali eto i dalje je nema. Poslednje obećanje je bilo da će voda doći u 16 sati, ali ni to nije ispunjeno - žale se stanari.

U kol centru JKP “Vodovod i kanalizacija” sada daju novi rok.

- Imali smo problema sa hidroforima pa će voda stići oko 20 sati - tvrde u ovom preduzeću.

Stanari i radnici “Vodovoda i kanalizacije” i tokom jučerašnjeg dana su vodili borbu sa kvarom na cevi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.