Jovanović: Vučić nije zaključao Beograd jer se plaši Beograđana, u ponedeljak odbrana Košutnjaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2020, 15:30

Jovanović: Vučić nije zaključao Beograd jer se plaši Beograđana, u ponedeljak odbrana Košutnjaka

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da predsednik Srbije nije "zaključao Beograd" samo zbog toga što se plaši reakcije Beograđana.

"Odbili su sve naše predloge koji su bili u interesu svih građana i 'vozili' su krizu prema svojim političkim interesima. Zato sada imamo veoma tešku epidemiološku situaciju u glavnom gradu. Danas u Srbiji i Beogradu postoji potpuna kriza poverenja u vlast i u Krizni štab", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je televiziji N1 Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke.

Jovanović je podsetio da je, pored ostalog, tražio da ne bude letnji, smanjeni broj vozila u javnom prevozu, koji su stručnjaci označili kao najveću opasnost za širenje virusa korona.

"Tražili smo i da se vrtići ne otvaraju u punom kapacitetu dok svim zaposlenima ne bude obezbeđena zaštitna oprema i dok svi vaspitači ne budu prethodno testirani", rekao je Jovanović.

Jovanović se zauzeo za formiranje tehničke vlada u kojoj ne bi bio nijedan lider opozicije, nego stručnjaci, i ta vlada bi imala dva zadatka - savladavanje epidemije i stvaranje uslova za slobodne izbore, pošto su oni održani 21. juna bili potpuno neregularni.

Jovanović je najavio da će odbornička grupa SZS u ponedeljak organizovati "odbranu Košutnjaka", gde gradska vlast najavljuje seču 7,5 hektara šume, i dodao da će samo jedinstven front opozicije u glavnom gradu moći da pobedi na izborima i spasi građane od "Gorana Vesića i klike koja šest godina siluje Beograd".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jovanović: Vučić nije zaključao Beograd jer se plaši Beogradjana, u ponedeljak odbrana ...

Izvor: Beta, 03.Jul.2020

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas da predsednik Srbije nije "zaključao Beograd" samo zbog toga što se plaši reakcije Beogradjana."Odbili su sve naše predloge koji su bili u interesu svih gradjana i 'vozili' su krizu prema svojim političkim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.