Jesen na Čukarici

Izvor: Studio B, 04.Okt.2011, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesen na Čukarici

Zbog dana žalosti u Beogradu odložen je koncert Dade Topića i prijatelja, a muzički susreti" Jesen na Čukarici" nastavljeni su akademskim ciklusom u okviru koga je nastupila violinistkinja Tatjana Olujić.

Nakon odličnog nastupa u svečanoj sali Skupštine grada Tatjana Olujić naša poznata violinistkinja i profesor na FMU održala je koncert u Kulturnom Centru Čukarica u pratnji svoje stalne klavirske saradnice Darinke Paunović.

Na ovom koncertu program je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << sastavljen od odabranih dela inostranih kompozitora ali i domaćih autora literature pisane za violinu koju Tatjana Olujić često izvodi i van granica naše zemlje.

U sredu veče "Jesen na Čukarici" nastavlja se koncertom mladih talenata MŠ Vatroslav Lisinski, a odloženi koncert Dade Topića bi će održan u petak sa početkom u 20 časova. Ulaz na sve koncerte je slobodan.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.