Jeftinije parkiranje u garažama

Izvor: Studio B, 19.Mar.2014, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije parkiranje u garažama

U garažama „Masarikova", „Zeleni venac" i „Pionirski park", JKP „Parking servis" korisnicima nudi biznis tarifu i jeftiniju mesečnu pretplatu u garaži „Obilićev venac" i parkiralištu „Cvetkova pijaca", saopšteno je iz tog preduzeća.

Biznis tarifa namenjena je zaposlenima koji rade u centru grada i omogućava jeftinije parkiranje do 50 odsto. Mesečna pretplata za korišćenje garaža radnim danima i subotom od 6.30 do 17.30 časova je 5.999 dinara. Zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za biznis tarifu mogu da podnesu zahtev lično u poslovnicama Korisničkog servisa, u ulicama Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51 i putem telefona 011/3035-400. Prilikom potpisivanja ugovora za pretplatu potrebno je dostaviti potvrdu o radnom odnosu, fotokopiju saobraćajne dozvole i ličnu kartu na uvid.

- U ove tri garaže je ukupno 200 parking mesta namenjeno zaposlenima, koji rade u centru grada, ali ćemo ukoliko bude potrebe taj broj povećavati. Umesto da plaćaju od 10.000 do 12.000 dinara mesečno za parkiranje svojih automobila tokom radnog vremena, ovom novom pretplatom omogućavamo im da se parkiraju po ceni koja je do 50 odsto niža - kaže vršilac dužnosti direktora JKP „Parking servis" Andrija Čupković.

Osim uvođenja biznis tarife u pomenute tri garaže, za oko 30 odsto su niže cene mesečnih pretplata u garaži „Obilićev venac" i na parkiralištu „Cvetkova pijaca".

- Zbog atraktivnosti lokacije, u garaži „Obilićev venac" potražnja za parking mestima je velika i nemamo kapaciteta da uvedemo biznis tarifu sve dok se ne poveća broj parking mesta nadogradnjom te garaže. Potrudili smo se da i ovde izađemo u susret građanima koji žive i rade u centru i snizili smo mesečnu pretplatu za 30 do 40 odsto. Tako da će mesečna pretplata za parkiranje putničkih vozila 24 sata biti oko 30 odsto niža od sadašnje za fizička lica, dok će za pravna lica ona biti i do 40 odsto niža - navodi Čupković.

U garaži „Obilićev venac" cena dvadesetčetvoročasovnog parkiranja za fizička lica iznosi 14.000 dinara, a za pravna lica 17.000 dinara. Rezervacija parking mesta, obezbeđenog stubićima na obaranje, za fizička lica iznosi 19.000 dinara u toj garaži, a za pravna 24.000 dinara.

Stanarima i zaposlenima u blizini Cvetkove pijace „Parking servis" omogućava da parkiraju svoja vozila po cenama nižim i do 40 odsto. Parkiranje od 6 do 20 sati na tom parkiralištu košta 2.500 dinara, dok celodnevno parkiranje košta 4.000 dinara.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo gde će biti jeftiniji parking u Beogradu

Izvor: Mondo, 19.Mar.2014

Javno preduzeće "Parking servis" uvodi novu pretplatu - biznis tarifu u garažama "Masarikova", "Zeleni venac" i..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.