JEDINI PUT KAD SU SRBI BILI SLOŽNI: Ovako su sa trobojkom probijali barikade da bi stigli u Beograd 5. oktobra (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDINI PUT KAD SU SRBI BILI SLOŽNI: Ovako su sa trobojkom probijali barikade da bi stigli u Beograd 5. oktobra (VIDEO)

Tog 5. oktobra 2000. godine i Sokobanjci, njih pedesetak, krenuli su na demonstracije protiv Slobodana Miloševića u Beograd. Policija ih je sve vreme ometala, kako bi pokušali da spreče njihov odlazak u prestonicu, gde su želeli da se pridruže velikom broju ljudi iz cele zemlje u svrgavanju aktuelne vlasti.

Blokada je postavljena u Bovanskoj klisuri. Mnoštvo policajaca pokušalo je da spreči ljude da prođu, a neki od njih su bukvalno stajali ispred automobila preteći posmatrajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vozače, iskušavajući ih da naprave još samo jedan pogrešan potez, kako bi mogli da ih privedu zbog ometanja javnog reda i mira.



Koškanja i provociranja trajala su više od sat vremena, ali je u jednom trenutku blokada probijena.

Pogledajte i video prilog o 5. oktobru koji je napravila prva srpska internet televizija T NOW:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.